Öncelikle Beşiktaş’ın kazanmış olduğu haklı şampiyonluğundan ötürü Beşiktaş camiasını kutlarım. Kadro oluşturma bakımından son 4 senesini çok akıllıca kullanarak değerlendiren Kara Kartal, teknik direktörlüğe Şenol Güneş’i getirerek vitesi yükseltti. Son 2 senedir oynadığı kulvarlarda geldikleri noktalar da bu durumu kanıtlar nitelikte.

Gelelim Fenerbahçe’ye… Dünkü Trabzonspor maçında özellikle ilk yarıdaki etkili futbolu taraftarları heyecanlandırmıştır. Ancak, Emenike’nin kaleci Onur’a yapmış olduğu müdahale kesinlikle kırmızı kart olması gerekiyordu. Özellikle affedildikten sonra maçlardaki umursamaz tavırlarını bir kenara bırakan Nijeryalı golcü belki de önümüzdeki sene gelecek hocanın gözüne girebilmek için performansını kullanmaya başladı. Oyundan alınırken ıslıklanması yanlıştı. Islıklayan taraftarların, ilk yarıda gösterdiği performansı göz önüne almaları gerekir.

Maçta konuşulan bir konu da Sow’un attığı goldü. Atılan golde Sow ofsayt pozisyonundaydı. Aynı pozisyonda Hasan Ali’nin attığı aşırtma vuruş gol olsaydı belki de sezonun en klas golü olurdu. Nasip değilmiş.

Bazı takımlar bu sene hakemlerden yana biraz fazla dert yandı. Haklılık payları yok değil. Dün akşam maça tayin edilen Ali Palabıyık, iki takımı da çileden çıkartan kararlar verdi. Özellikle Trabzonsporlu Olcay’ın yapmış olduğu sert hareketleri es geçen Palabıyık bu futbolcuya ancak 71. dakikada sarı kart verdi.

Peki Bundan Sonra Ne Olacak?

Önümüzdeki sezon sonu planlamasında artık çekirdek bir kadro oluşturulmalı. Sadece bu kadroya takviyeler yapılmalı. Mehmet Ekici transferi bir sene eksik kalan bölgeye ideal bir transfer. Oyun kalitesi de Fenerbahçe’yi taşıyabilecek düzeyde. Medyada gündemde olan bazı isimler var. Ancak bu isimler için de gelecek hocanın görüşlerini almak çok önemli. Aksi takdirde yine bir kaza yaşanma ihtimali var. Valbuena, Ospina ve Harun kaliteli futbolcular. Ancak gelecek olan hoca hangisini ister bunu bilemeyiz.

Van der Wiel’in Kötü Oynama Sebebi DolandırılmasıyMIŞ!

Gregory van der Wiel sezon başında takıma takviye edildi. Gökhan Gönül’den boşalan ofansif sağ bek rolünü bekleyen taraftarlar hüsrana uğradı. Sezon başından beri isteksiz ve umursamaz tavırlarından dolayı kadro dışı kalan Hollandalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kendini futbola verememesinin nedenini dolandırılmasına bağladı. Hiç inandırıcı bir şey değil diye düşünüyorum. Bilmiyorum artık sizin kararınız ne olur.

Yapılan Çirkin Saldırı Dostluğa Balta Vuramaz!

Futbolda, basketbolda veya voleybolda Avrupada kazanılan başarılar tüm ülke içindir. Bu durumun her zaman böyle olması gerekir. Beşiktaş şampiyonluğunu elbette kutlayacaktır. Ancak bu kutlamaların dozu aşılmamalı ve başka takıma hakarete varacak düzeyde olmamalıdır. Fenerbahçe Ülker basketbol takımı geçtiğimiz hafta tarihi bir zafer elde ederek THY Euroleague’de şampiyon oldu. Köprüye asılan Fenerbahçe bayrağını birkaç kendini bilmez yakmış. Peki ne için? Amacınız neydi yakarken?

Bu konuda yetkililerin harekete geçmesini umuyoruz.

Yorumlar

  • (not be published)