Fark Edilmek mi? Farketmek mi?

Tarih Ocak 11, 2020, 8:23 pm
2 mins

Birçoğumuz yıllarca farkedilmek için yaşadık ve bunun en ağır bedelini kendimizden uzaklaşarak ödedik.
Kimimiz en iyi işlerde çalışarak iyi ücretler için fark atmak istedik, kimimiz ne iş olursa olsun yeter ki popüler olsun adım duyulsun demeyi fark bildik, kimimiz en lüks ev ve arabalara dikdik gözümüzü faklı olabilmek için, kimimiz ise hiçbir şeye bulaşmadan risk almadan aile büyüklerinin desteğinde hâlâ farkedilmeyi bekledik.

Lakin hiçbiri bir doyuma ulaştırmadı, geçici mutluluk verdi ama O’nun boşluğunu dolduramadı.

Bir Tek O’nunla olacak huzuru mutlulukta bulamadık. Etrafımıza baktığımızda durumu en iyi ya da en düşük geçim kaynağına sahip tüm insanların ortak sıkıntısı O’nsuzluk!

O’nu farkedemedikçe yaşamınızda hiçbir şey değişmeyecek, farkettiğinizde ise belki görünen durum yine aynı kalacak, fakat içinizde O’nun ile bir hayat yaşamanın huzuru sizi her şeye kabule ve gelecek kaygınızın kaybolmasına, yani tam bir teslimiyete yöneltecek.

Aza olan şükrün artacak, çok olan sende kalmayacak, paylaşmanın seni O’na daha çok yakınlaştıracağını hissedeceksin, bu da bir Dost ile hayy’ata geçecek.

Yapmamız gereken O’na teslim olurken yönlendiriciye uymaktır. Çok zor gibi görünse de, dost vârlığı ile güzellikleri fark ettikçe, yapılan her iş O’na atfedilince yol akıcı bir hâl alacak, Dost senin gönlün ile girdiğin bu tarikinde tüm pürüzleri temizleyecek, gayreti senden olacak, takdiri ise O belirleyecek.

Sen Dost var’lığından O’na aktıkça,
Her Şey Yolunda, Aşk ile huzura…HŞY

Yorumlar

  • (not be published)