TÜRK İSLAM’A ŞAŞI BAKANLARIN KARŞISINDAYIZ

Tarih Haziran 08, 2018, 10:23 pm
8 mins

MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği “24 Haziran Yeni Bir Doğuş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Neden, Nasıl?” temalı bölge istişare toplantısında konuştu.

Bahçeli, MHP’ye yönelik küçültme ve algı operasyonlarına karşılık vererek MHP’ye eğilimin arttığını ve MHP’nin ve Bahçeli’nin duruşunu takdir edenlerin çoğaldığını ifade etti.

Bahçeli, Konyalıları manevi bir diller selamlayarak, “Buram buram tarih kokan, burcu burcu maneviyat saçan, her yerinden birlik ve kardeşlik akan Konya’nın aşk ve adanmışlığıyla selamlıyorum sizleri. Biri gelir seni sen eder, bir gelir seni senden eder” diyen Şems-i Tebrizi’nin ahlak ve anılarıyla selamlıyorum sizleri. Gülü gülene ver, kalbi sevene ver, sevmek güzel şeydir, kıymet bilene ver” seslenişiyle çağları aşıp gelen Hz.Mevlana’nın adabıyla, adamlığıyla, ahfadının gıpta edilecek muhabbetiyle selamlıyorum sizleri.”dedi.

Bahçeli’nin konuşmasından satır başları şöyle:

MHP ANKETLERE SIĞMAZ, RAKAMLARA GİRMEZ, YÜZDE HESAPLARIYLA ANLAŞILMAZ

24 Haziran seçimlerine 16 gün kalmıştır. Ve 24 Haziran yeni bir doğuştur.16 gün sonra Türkiye tarihi bir seçim yapacaktır. Milli irade geleceği hakkında karar verecektir. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri; Huzur ile hüsran arasında bir tercihe sahne olacaktır. Ya beka deyip beraberliğimizi teyit edeceğiz ya da belaya davetiye çıkarıp bozgunumuzu tescil ettireceğiz.

Türkiye’nin geleceğini perdelemek istiyorlar. Türk milletini zulümle pençelemenin hedefindeler. Soruyorum sizlere, vereceğiniz cevapları yüksek sesle duymayı bekliyorum: 24 Haziran gelip çattığında, Türkiye’ye sahip çıkacak mısınız? Vatana, millete, bayrağa ön şartsız destek verecek misiniz?  Daha güçlü bir ülke, daha güçlü bir Meclis, daha güçlü bir demokrasi için MHP’ye evet diyecek misiniz?

MHP HAYSİYET VE HUZURA EBEDİ ÇAĞRIDIR

MHP’yi küçültmek, oy oranını düşük göstermek için tedavüle sokulan kara kampanyalar başarılı olamayacaktır. Öyle haller vardır ki, melekler bile imrenir, öyle haller vardır ki, iblis bile iğrenir. Algı ve ayak oyunlarıyla milli iradeyi çarpıtmaya, milletimizi aldatmaya heves ve tevessül eden satılık anketçilerden, sanıyorum iblis bile iğrenecek duruma gelmiştir. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Sürekli yalan, sürekli talan, sürekli fitne.

Milliyetçi Hareket Partisi anketlere sığmaz, rakamlara girmez, yüzde hesaplarıyla anlaşılmaz. Hele hele, Türk düşmanlarının tuzağına hiç düşmez, tezgahına asla kapılmaz. Milliyetçi Hareket Partisi, haysiyet ve huzura ebedi çağrıdır. Milliyetçi Hareket Partisi, milli birlik ve kardeşliğe derin bağlılıktır. Milliyetçi Hareket Partisi vatana, millete ve bayrağa eşsiz sevgi, emsalsiz sadakattir.

ÜMİT MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’DİR

Çatlamış dudakların, boş midelerin, kırılmış hayallerin, karanlık köylerin, çıplak tepelerin, yoksul toplumun, yarını üstüne kumar oynanan milletin yegâne umudu, yegâne ufku, yegâne gücü Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Bir tarafta toprağı seyreden tok insanlar, öte yanda toprağı yoğuran aç insanlar vardır. Gerçekten bu çelişkinin aşılması lazımdır. Öyleyse çare Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

Bir yanda emek veren, ter akıtan, helal lokması için çırpınan milyonlar, diğer yanda da milletin sırtından geçinen, fildişi kulelerinde fikren sefalet,  fiziken sefahat içinde yaşayan küçük bir azınlık ve kaymak tabaka karşımızdadır. Bu açmazın da giderilmesi şarttır. Nitekim ümit Milliyetçi Hareket Partisi’dir.

ŞİMDİ HAKKIMIZI TESLİM EDENLER ARTTI

Eğilmedik, bükülmedik, gecikmedik. Düşmedik, üşenmedik, dinlenmedik. Yılgınlık akıntısına şuurumuzla direndik. Yozlaşma akınına gururumuzla direnç gösterdik. Şiddetli operasyon ve oyunlara karşı devasa bir duruş sergiledik. Seviyesizlere karşı seviyeli durduk. İlkellikleri irademizle durdurduk. İftiralara karşı davanın iffetini koruduk. Oyunları bozduk, oyuncuları bozguna uğrattık. Bunu hep birlikte yaptık, hep beraber başardık.

Davamız ezelden beri haklıydı. Ama hep haklı çıkmayı bekledik durduk. Sabrettik, dayandık ve inandık. Şimdi hak verenler çoğaldı. Şimdi hakkımızı teslim edenler arttı. Fakat yerimizde saymayacağız, haklı çıkmakla avunmayacağız. Hep bir fazlasını yapacağız, hep bir adım ötesine geçeceğiz. Milletimizin beklenti ve taleplerini yerine getirmek için çok çalışacağız.

Küçüklük, boyun değil, boyunduruk altına alınmış zihnin tanım ve tasviridir. Küçük heveslerle büyük hedeflere ulaşmak mümkün değildir. Hiçbir Türk milliyetçisi, hiçbir dava ve gönül adamı, günübirlik yaşayamaz, savurgan ve sorumsuz davranamaz.

Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye dediği gibi, gerçek inanç ve dava adamları “sabah doğup akşam ölenlerden olamaz”. İnançlı ve asaletli dava insanları, yanlışa yanlış diyen; zalime mert ve metin davranan; haine de asla tamah ve tamam demeyen ahlak kahramanlarıdır.

TÜRK İSLAM’A ŞAŞI BAKAN KİM VARSA KARŞILARINDAYIZ

Beraber yapacağız, 24 Haziran’da zafere ulaşacağız. Elbette birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler var. Dayanışmamızdan, Cumhur İttifakı’nın duruşundan korkan ve kıskananlar da fazla.

Bozuk olunca maya, ne ar tanır, ne de hayâ. Bizim hayâsızlarla işimiz yoktur. Bizim arsızlarla yolumuz kesişmeyecektir. Türkiye düşmanlarına sonuna kadar direneceğiz.

Türk ve İslam’a şaşı ve soğuk bakan kim varsa karşılarında yer alacağız.

Yorumlar

  • (not be published)