ERDOĞAN: HEPİNİZ İNCE’YE DAVA AÇIN

Tarih Haziran 02, 2018, 5:18 pm
4 mins

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konya’da yaptığı mitingde CHP’li Muharrem İnce’ye sert sözlerle yüklendi. Erdoğan “Milletvekili arkadaşlarıma hırsız ithamında bulunan bu İnce’ye dava açın, hepiniz dava açın” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenen Konya mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye çok sert sözlerle yüklendi.

İşte Erdoğan’ın açıklamaları:

Sevgili Konyalı kardeşlerim inşallah 24 Haziran’dan sonra yepyeni bir başlangıç yapacağız. 16 yıl önce AK Parti ile güzel bir başlangıç yaptık. 15 Temmuz’da milletimizle ülkemize sahip çıkarak yeni bir başlangıç yaptık. Şimdi yeni yönetim sistemimizle yeni bir başlangıç yapacağız inşallah.

Konya’nın içme suyu problemini önemli ölçüde çözeceğiz. İçme suyu tesisi 650 trilyona mal oldu. Kaynakları çeşitlendiriyoruz. Konya’da son 16 yılda 47 Katrilyon yatırım yaptık. Bay Kemal, İnce şu yatırımlara bak yatırımlara…

Sen yatırımlardan anlamazsan senin Cumhurbaşkanı adayında anlamaz. Ne diyor ‘Gel Muharrem gel’. Bunların durumları rezalet…

Eski stadı millet bahçesi yapıyoruz. 100 dönümlük millet bahçesine kavuşacağız.

İLK DEFA YAPIYORUZ

Bisiklet yarışları için ilk kez Konya’da bir veledrom yapacağız. En kısa sürede hizmete girecek inşallah. Yatırımlara devam edeceğiz ey Konyalı kardeşlerim. Bay Kemal sen anlar mısın Şehir Hastanesi’nden? İnce, sen anlar mısın? Şehir hastanemizi önümüzdeki yıl Konya’da açıyoruz inşallah. Bunlar şehir hastanesi ne bilmez.

Ne diyor Bay Kemal’in adayı biz bu işlerle uğraşmayız. Eee o zaman niye aday oluyorsun? Kazanamayacaklarını da biliyorlar.

Biz proje üretiyoruz onlar laf üretiyorlar. Biz sayın İnce Yalova’ya rahat rahat gidip gelsin diye köprü yaptık. Biz hizmet ehliyiz. Biz bu millete efendilik yapmaya gelmedik. İftarı çiftçilerle yapacağız. Bu akşam Aksaray’da çiftçi kardeşlerimle iftarım var. Biz her zaman halkın içindeyiz kardeşlerim.

Konya’ya 7 katrilyon lira tarımsal faaliyet desteği verdik. Bay Kemal çiftçiler ağlıyor diyor. Bay Kemal ne yaptığımızın farkında değil. Verilen paralardan haberi yok. Çünkü bunların işi yalan üzerine kurulu. İstediğin kadar yalan söyle. Benim feraset ehli milletim bu yalanlarınızı yutmayacaktır.

‘VEKİLLERE HIRSIZ DİYORLAR; DAVA AÇIN’

Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Peki diğerleri ne anlatıyor? ‘Yıkacağız’ diyorlar. ‘Eskiye’ döneceğiz diyorlar. ‘Kapatacağız’, ‘yaptırmayacağız’ diyorlar. Milletvekillerine hırsız diyorlar, Bütün milletvekilleri İnce’ye dava açın.

MİLLET SENİ O SANDIĞA ÖYLE BİR GÖMER Kİ…

Muharrem İnce, millet sana Metin Temel Paşa’nın apoletlerin sökecek fırsatı hiçbir zaman vermez ama seni o sandığa öyle bir gömer ki, çok hevesli olduğun CHP Genel Başkanlığı yarışına katılacak yüzün dahi kalmaz.

Yorumlar

  • (not be published)