Başkan Erbaş Devlet Protokolüyle İftar Yemeğinde Buluştu

Tarih Haziran 02, 2018, 4:58 am
55 secs

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Devlet Protokolüne verdiği iftara katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilen iftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Protokolü bir arayaya geldi. İftar yemeğine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, eşi Seher Erbaş ile birlikte katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, iftar sonrası yaptığı konuşmada seçim ile birlikte gerçekleşecek olan yeni sisteme vurgu yaparak:
“Devlet yönetmek bir ekip işidir, bu ortak akıl ister. İnşallah bunu önümüzdeki günlerde ekranlarda da size ayrıca göstermek istiyorum. Bu ekibin en önemli unsurları olan sizlere çok önemli görevler düşüyor. Hepimizin bulunduğumuz görevlerin hakkını vererek çalıştığımızda bizim için kurulan tüm tuzakları tersine çevirmeyi sürdürebiliriz. İnşallah seçimlerin hemen ardından tüm bu meselelerin üzerine sizlerle birlikte çok daha kararlı bir şekilde gidecek ve sorunları da çözeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımlarından ve emeklerinden dolayı herkese teşekkür ederken aynı zamanda orada hazır bulunan misafirlerin Ramazan ayını da tebrik etti. Sözlerine Allah’ın; milleti Ramazan ayına kavuşturduğu gibi Ramazan Bayramına da birlik ve beraberlik içinde kavuşturması duasıyla nihayet verdi.

Yorumlar

  • (not be published)