BÖYLE SKANDAL GÖRÜLMEDİ!.. ADETA TERÖR PROPAGANDASI!..

Tarih Mayıs 31, 2018, 1:11 pm
2 mins

HDP’li Pervin Puldan, FOX TV’de katıldığı programda skandal sözler sözler sarf etti. PKK ile hiçbir bağlantıları olmadıklarını sözlerine ekledi.

HDP Eş Genel Başkan Pervin Buldan, FOX TV’de Fatih Portakal’ın moderatörlüğünü yaptığı programa katıldı. Buldan, adeta canlı yayında terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptı. Buldan, PKK terör örgütü ile bağlantıları olmadığını söylemesine rağmen hemen ardından ise Kandil ve İmralı’ya ziyaretlerini söyleyerek adeta kendi kendini yalanladı.

İşte o skandal sözler:

HDP bir Türkiye partisidir, bu alanda siyaset yapan bir partidir. Bu başarıyı elbetteki herkes değerlendirebilir. Kandil’de, sayın Öcalan’da değerlendirebilir. Kürtler de farklı değerlendirebilir.

PKK ile herhangi bir bağlantımız yok, bağımızda yok, temasımız da yok. Herhangi bir ilişki yok, çok net. HDP herhangi bir talimatta almıyor. HDP legal alanda siyaset yapan 6 milyon insanın oy verdiği bir Türkiye partisidir.

BAĞLANTISI OLMAYAN NEDEN GÖRÜŞÜR Kİ?

Pervin Buldan’ın açıklamaları birbiriyle çokça çelişiyor iken bir de İmralı’da yatan PKK elebaşı Öcalan’a methiyeler düzmekle devam etti. Buldan, “Çok şey yaşadık. Kandil’e gittik, İmralı Adası’na gittik. Ben hem sayın Öcalan’la görüşme yapan, hem Kandil’le görüşme yapan, mesai harcayan birisi olarak şunları söylemek istiyorum. İnsanlar kendisini koruyabilmek için hendekler kazdılar.  Sayın Öcalan bu işin baş aktörüdür. Çünkü PKK sayın Öcalan’la birebir bağlantılıdır aslında.  Ve sayın Öcalan’ın sözlerine de birebir bağlıdır aslında. PKK’nın ‘Öcalan ne derse biz onu yaparız’ dedikleri bir bağlantıları var.”

FOX TV’DEN PKK PROPAGANDASI

FOX TV, cezaevinde bulunan HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı programa ankesörle bağlayamadı. Yerine HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Sezai Temelli’yi konuk etti. Programda skandal ifadelerle terör propagandası yapıldı.

Yorumlar

  • (not be published)