TÜRK-İSLAM SANCAĞINI ASLA İNDİREMEYECEKSİNİZ

Tarih Mayıs 26, 2018, 3:48 pm
8 mins

MHP Lideri Devlet Bahçeli, seçim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli ,”Ya olacağız ya da yok olacağız. Artık başka çaremiz kalmamıştır. Önümüzde yeni ve tarihi bir imkan var. İstiklalimize pranga vurmaya çalışan güruh cumhurun ittifak duruşuyla kaybedecektir. Büyük Türk milleti 13. cumhurbaşkanını ve milletvekillerini aracısız seçecektir. 24 Haziran seçimi Cumhuriyet tarihinin en önemli en kritik karar anı olacaktır. Hainler kaçacak ve saklanacak yer arıyor” dedi.

Bahçeli, Türkiye’ye yönelik kur üzerinden oynanan oyunlara ise sert bir şekilde karşılık verdi: “Ekonomik çöküntüden, döviz kurunun tırmanmasından memnuniyet duyup bunu siyasi ranta çevirme hazırlığı içinde olan kim varsa alayı vatan hainidir. Yapamayacaksınız, başaramayacaksınız, Türk İslam sancağını asla indiremeyeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle de yıkılmaz. Soluk borusu Kandil olan teröristler ne yapsalar yararsızdır. Türk milleti 24 Haziran’da oyunları bozacaktır”

BİZİM YÖNÜMÜZ TÜRKİYE VE İSLAM DÜNYASIDIR

Yarım asırlık onurlu mücadelemizden nice badirelerden geçtik. Nice belalarla karşılaştık. Kefensiz şehitlerimiz sayesinde buradayız Allah’ın izniyle her daim olacağız. Bugün varsak bunun şeref payesi onlardır. Mekanları cennet ruhları şad olsun. Rabbim hepsinden razı olsun. MHP gücünü ilkelerinden ve Türk milletinden alır. Bizim yönümüz Türkiye ve İslam Dünyasıdır. Büyük ülkülerimiz büyük bir ülkemiz var. Bin yıllık kardeşliğimiz bozulmasın. Bu itibarla milli bekayı müdafaa ediyoruz. Gönlümüzde millet sevgisi yüreğimiz Allah aşkıyla daha huzurlu gelişmiş bir millet varlığı arzusundayız. Milli ve manevi değerleri düşündük. Haklı mücadelemizde karşımıza geçip zindan dediler vatan sağolsun dedik, idam dediler Allah’ın takdiri deyip kabul ettik. Sükut kadar sessiz kaldık ama küsmedik. Unutulsak da unutmadık, unutturmadık bundan sonrada unutturmayacağız.

ALÇAKLARA ŞAMARI İNDİRMEYE YEMİNLİ MİSİNİ?

Önümüzde yeni ve tarihi bir imkan var. İstiklalimize pranga vurmaya çalışan güruh cumhurun ittifak duruşuyla kaybedecektir. Büyük Türk milleti 13. cumhurbaşkanını ve milletvekillerini aracısız seçecektir. 24 Haziran seçimi Cumhuriyet tarihinin en önemli en kritik karar anı olacaktır. Soruyorum: Alçaklara şamarı indirmeye yeminli misiniz? Mesele budur! Hepinizden Allah razı olsun. Hainler kaçacak ve saklanacak yer arıyor. 24 Haziran Türkiye’nin kader anı ve tünelden önceki son çıkışıdır.

MESELE VATAN MESELESİDİR

15 Temmuz FETÖ darbe teşebbüsüyle son kozlarını oynadılar başaramadılar. Ancak hainler fren tutmuyor. Karanlık mesai hala sürüyor. PKK FETÖ DEAŞ birbiriyle paslaşıp haçlı emellerini canlı tutuyorlar. Amaç bellidir. Vatanımıza çöreklenmek bizi birbirimize düşürmektir. 15 Temmuz’da en vahşi işgal girişimine maruz kaldık. Türk milleti iç savaş ve kargaşaya mahkum edilecekti. 251 vatan evladı şehit düştü. FETÖ, PKK gibi proje terör örgütüdür. İblis terör örgütünü silah gibi kullandılar. 15 Temmuz’da netice alamadılar. Türk milleti muazzam bir dirilişle göğsünü gerdi. İşgal planları yerle yeksan edildi. Vazgeçtiler mi? Asla… Yumuşak karnımızı yokluyorlar. Mesele vatan meselesidir. Ya devlet başa ya kuzgun leşe diyeceğiz ya da mezarımızı kazacağız. Başka çare ve seçenek kalmamıştır. Siyasetimizi ve stratejik duruşumuzu tekrar gözden geçirmeliydik.

DEVLET ÇARKI DAHA HIZLI DÖNECEKTİR, ÇİFT BAŞLILIK KALKACAKTIR

24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de oylanacaktır. Türk milleti 16 Nisan’daki iradesine daha yüksek bir seviyede sahip çıkacaktır. Artık yönetimde çift başlılıktan bahsetmek mümkün değildir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi 81 milyon Türk vatandaşına güven ve selamet getirecektir. Devlet çarkı daha hızlı dönecektir. Bundan geri dönüş yoktur.

“NOT EDİYORUZ, GEREĞİNİ 24 HAZİRAN’DAN SONRA YAPACAĞIZ”

Televizyonlarda, gazetelerde, sosyal medyalarda dedikodu üreten kim varsa haindir, alçaktır. Bunları not ediyoruz, gereğini 24 Haziran’dan sonra yapacağız. Partimizin milletvekili adayları, yöneticileri ve samimi ülküdaşlarım üzerinde spekülasyon yapan, karalamalara tevessül eden, itibar cellatlığına soyunan, küçücük akıllarıyla gazete, televizyon ve sosyal medyadan dedikodu üreten kim varsa alçaktır, haindir, kripto damarın can çekişen son kalıntılarıdır.

“TÜRK İSLAM SANCAĞINI ASLA İNDİREMEYECEKSİNİZ”

Ekonomik çöküntüden, döviz kurunun tırmanmasından memnuniyet duyup bunu siyasi ranta çevirme hazırlığı içinde olan kim varsa alayı vatan hainidir. Yapamayacaksınız, başaramayacaksınız, Türk İslam sancağını asla indiremeyeceksiniz. Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle de yıkılmaz. Soluk borusu Kandil olan teröristler ne yapsalar yararsızdır. Türk milleti 24 Haziran’da oyunları bozacaktır

MHP’NİN SEÇİM BEYANNAMESİ

Ekonominin ihtiyacı olan alanlarda hızla reform.

AVM yasasının yeniden düzenlenmesi, esnafı yok eden AVM’lerle ilgili tedbir alınması.

Çıraklık sürelerinin emeklilik sürelerine sayılması.

Şoför esnafımıza yıpranma hakkı temin edilmesi.

Çiftçilerin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması.

Gençlerimizin iş bulana kadar sağlık sigortasından faydalanması.

Üniversite sınavının kaldırılması.

Askerlik süresinin prim ödemeksizin emeklilik süresine sayılması.

Kadına şiddet ve çocuk istismarının önlenmesi, cezaların artması, davalarda zaman aşımının kaldırılması.

Asgari ücretten vergi alınmaması. Taşeron işçiler, 4B’li çalışanların kadroya alınması.

Yorumlar

  • (not be published)