Beşiktaş’ta İlk Ayrılık

Tarih Mayıs 16, 2018, 4:12 pm
2 mins

Önümüzdeki sezon yeni ekonomik yapılanmaya gidecek olan Beşiktaş’ta ilk transfer yapıldı.

Ntvspor’un haberine göre Sırp futbolcu Dusco Tosic 5 milyon Euro bonservis bedeli ile Uzak Doğu’ya transfer oluyor. Beşiktaş’ın Sırp futbolcusu, Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou ile sözleşme imzalamak için Çin’e gitti.

Siyah beyazlıların stoperi Dusco Tosic, 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Çin Ligi ekiplerin’den Guangzhou R&F’ye transfer oluyor.

Bir süre önce siyah beyazlı kulüp ile temasa geçen Çin ekibi, Siyah Beyazlılar ile 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

Bu gelişme üzerine 33 yaşındaki futbolcu yeni kulübü ile sözleşme imzalamak için Çin’e gitti.

Tosic, Guangzhou R&F ile 10 milyon Euro karşılığında 3 yıllık kontrat yapacak. Sırp savunmacının bu takımı seçmesindeki en büyük sebep ise vatandaşı ve Yugoslav futbolunun efsane isimlerinden Dragan Stojkovic’in Guangzhou R&F’i çalıştırması…

Çin’e giden Sırp futbolcunun Beşiktaş’ın ligin 34. haftasında oynayacağı Demir Grup Sivasspor maçında forma giymesi beklenmiyor.

Beşiktaş’a 2015/2016 sezonunun başında Gençlerbirliği’nden bedelsiz transfer olan Tosic, siyah beyazlı takımla 100 maça çıktı. Forma giydiği 3 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Sırp futbolcu, bu sürede 7 gol attı. Tosic’in Beşiktaş ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyordu.

Yorumlar

  • (not be published)