‘BU SEÇİMLER BİR KIRILMA NOKTASI OLACAK’

Tarih Nisan 28, 2018, 6:16 pm
2 mins

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde salon önündeki vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Kongresi öncesinde vatandaşlar ile buluştu. Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine AK Parti’nin hazır olduğunu bildirerek, Türkiye için kırılma noktası olacak bu seçimlere muhalefetin aday dahi çıkaramadığını sözlerinde hatırlattı.

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyleydi:

“Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Tabi içeride çok büyük bir kalabalık var ama sizlerin bu coşkusunu görünce sizleri de selamlamadan geçmek istemedim.

“PROGRAMIMIZ ÇOK YOĞUN”

Bugün programımız yoğun. Sizlerin ardından İzmir’e gideceğiz ve yarın da gençlik kollarımızın kongresini yarın İstanbul’da yapacağız.

Ardından hemen Moğalistan ve Kore ziyaretlerimiz olacak. Yapacağımız işler çok ama bu yola azim ve kararlılıkla çıktık. Önümüzde yeni bir dönem var; 24 Haziran.

Bu seçimler Türkiye’nin kırılma noktası. Türkiye, yeni bir döneme giriyor. Biz her an hazırız. Ama muhalefet öyle değil. Daha bir aday bile belirleyemediler.

Ayın 6’sında İstanbul İl Kongresi’nde manifestomuzu açıklayacağız.

Bütün bunlarla beraber kadın kollarımız çalmadık kapı bırakmayacak. Kapı kapı dolaşarak çalmadık kapı bırakmayacağız.

“YETER Kİ GİTSİNLER”

Hendeklerde teröristlerle kol kola gezip adını da ‘adalet yürüyüşü’ koydular. İnşallah 24 Haziran bu adımları atanlara da bir yanıt olacaktır.

Pensilvanya’ya gitmek isteyenler var biz biletlerini alırız, yeter ki gitsinler.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından kongrede konuşmak üzere salona geçti.

Yorumlar

  • (not be published)