“POSTALIN EKSİKSE GÖNDERELİM!”

Tarih Nisan 10, 2018, 12:47 pm
5 mins

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin grup toplantısında konuştu. Konuşmasından CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yüklenerek sözlerini eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun sanatçılarla ilgili sözlerine sert tepki göstererek “Aklımız almıyor askere destek vermeye giden sanatçıya bu ağır sözleri söylenmesini aklımız almıyor. Şimdi Hatay’a gidiyormuş. Günaydın, ne oldu? Postalın, parkan eksikse biz gönderelim. Afrin’de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4 bin 71 oldu” dedi.

“Hatay’da askerlerimize destek için sınır karakolumuzu ziyaret ederek Mehmetçiklerimize moral verdik. Bu durum birilerini rahatsız etmiş olmalı ki oraya giden sanatçılarımıza hakaret etmeye kalktılar. Gerek biz, gerekse sanatçılarımız hak ettikleri cevabı kendilerine verdik. Hala nasıl olur da bu ülkenin bir sanatçısı, askerine desteğe giden bir sanatçıya kem söz söyleyebilir. Şahsıma olan hakaretler yine tavan yaptı.

Bulunduğumuz makam bu hakaretleri kabul eden bir makam değildir. Bulunduğumuz makam o kişilere akıllarının alacağı şekilde gerektiği cevabı vermesi gereken bir makamdır.”

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

POSTALİN EKSİKSE SANA POSTAL DA GÖNDERELİM…

Duydum ki Hatay’a gidiyormuş. Hayırdır yahu, günaydın. Ne oldu? O zaman yapman gereken bir şey var. Postalın eksikse sana postal da gönderelim. Olur ya, parka falan eksikse onu da gönderelim. Bu ülkede biz askerimizle doğduk, askerimizle yürüyoruz.

TERÖRİST KALMAYANA KADAR MÜCADELE SÜRECEK

Bu sabah itibarıyla etkisiz hale getirilen terörist sayısı 4071. Kuzey Irak’ta etkisiz hale getirilen terörist sayısı ise 347’ye yükseldi. Tek bir terörist kalmayıncaya kadar bu mücadele sürecek.

“CİBİLİYETİNİ HERKES ANLASIN”

Bay Kemal sen Hakkari’de mitingini yaptığın zaman bir tane Türk bayrağı var mıydı? Orada o zaman bu malum partinin destekleriyle gittin miting yaptın. Sende o güç olsaydı biz seni oradan tanırdık.

Biz, 15 Temmuz’dan sonra kendisine Yenikapı için davet gönderdiğimde bize önce hayır dedi. Baskılar sonucunda son akşam geleceğine dair haber geldi. Bunları bilmemiz lazım. Bunları anlatayım ki bu adamın ne olduğunu herkes anlasın. Cibiliyetini anlasın. Karakter başka meseledir.

ELEKTRİK ÜRETİMİNİN %10’U AKKUYU’DAN

Mersin Akkuyu’da Türkiye’nin 60 yıllık rüyası olan nükleer güç santralinin temelini Sayın Putin ile birlikte canlı bağlantıyla attık. 4 etabı olan bu güç santralinin yatırım bedeli yaklaşık olarak 22 milyar doları bulacak. Akkuyu nükleer güç santrali tüm reaktörleri ile devreye girdiğinde Türkiye’nin elektrik üretiminin yüzde 10’unu tek başına orası karşılayacak. İlk ünitesini 2023 yılında devreye almayı hedeflediğimiz bu santralle Türkiye, dünyadaki az sayıda nükleer güç santrali sahibi ülkeler arasına girmiş olacak.

“KATLİAMI YAPANLAR BEDELİNİ ÖDEYECEK”

Doğu Guta ve Duma… Bu katliamı yapanları lanetliyorum. Kimden gelirse gelsin bu katliamı yapanlar bunun bedelini ağır şekilde ödeyecektir. Bununla ilgili görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

CARİ AÇIKTA İYİLEŞTİRME

Proje bazlı teşvik sistemini tanıttık. 19 firmamıza ait 23 projeye ilişkin teşvik belgelerini sahiplerine teslim ettik. 135 milyar lira yatırım bedelli bu projelerle ihracatımızı 6 milyar dolar üzerinde artırıyor, ithalatımızı 12 milyar azaltıyoruz. Cari açığımızda 19 milyar dolarlık bir iyileştirmenin temelini atmış oluyoruz.

“KOSOVA VE GABON’DAN FETÖ’CÜLERİ ALDIK”

Gabon 3 tane önemli FETÖ’cüyü hamdolsun teslim etti. Gideceğiz, nereye kaçarlarsa kaçsınlar. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Kosova’dan 6’sını aldık. Şimdi Gabon’dan 3’ünü aldık. MİT kovalıyor. Şimdi bakalım yenisi nereden çıkacak.

Yorumlar

  • (not be published)