Skrtel Ölümden Döndü

Tarih Mart 25, 2018, 11:32 pm
42 secs

Fenerbahçe‘nin Slovakyalı yıldızı Martin Skrtel milli arada ülkesinin Tayland ile oynadığı hazırlık maçında korku dolu anlar yaşattı.

Kafasına gelen topun ardından dili boğazına kaçan oyuncuyu takım arkadaşı kurtardı. Daha sonra sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından oyuna dönen Skrtel’in baygınlık geçirdiği sırada dilinin dönüp nefes yolunu tıkadığı öğrenildi.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada; “Slovakya ile Tayland milli takımları arasında yapılan hazırlık maçında futbolcumuz Martin Skrtel’in başına aldığı top darbesiyle kısa süreli baygınlık geçirdiği haberini üzülerek takip ettik.

Yapılan müdahalenin ardından, sağlık durumu normale dönerek maça devam eden ve durumu şu an iyi olan futbolcumuz Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” denildi.

Galatasaray’dan Skrtel’e geçmiş olsun mesajı!

Sarı kırmızılı kulüp sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Slovakya’nın Tayland ile oynadığı milli maçta yüzüne gelen top sonrası baygınlık geçiren Fenerbahçeli Martin Skrtel’e geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.” ifadelerine yer verildi.

(beIN Sports)

Yorumlar

  • (not be published)