İşte Altın Fiyatları

Tarih Mart 08, 2018, 12:06 pm
50 secs

Altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Son dönemde “ticaret savaşları” endişesi altına talebi arttırırken, altın fiyatlarındaki dalgalı seyir Mart ayında da devam ediyor.

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 162,5 lira seviyelerinde dengelendi. Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mart gram altın, çeyrek altın fiyatları.

Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.10 itibarıyla yüzde 0,6 artışla 162,5 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı’da çeyrek altın 267 lira, Cumhuriyet altını da 1.087 liradan satılıyor.

Dün altının ons fiyatındaki düşüşlerin etkisiyle satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı günü yüzde 0,63 değer kaybıyla 161,6 liradan tamamladı.

Asya piyasalarında alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışına göre yüzde 0,2 değer kazancıyla 1.328,6 dolardan işlem görüyor.

ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Merkez Bankası (Fed) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) üyelerinin söylemleri ile beklentilerden iyi gelen ABD verilerinin altın fiyatlarında dalgalanmaya neden olduğunu dile getirdi.

Yorumlar

  • (not be published)