Nasri’den Büyük Darbe

Tarih Şubat 27, 2018, 1:10 pm
43 secs

6 ay önce Antalyaspor’a şovla imza atan Fransız yıldız, kulübe 1 milyon euro zarar ettirdi.

Sezona iddialı bir kadroyla girse de ligdeki yaşanan başarısızlıklarla tehlike hattına yakın olan Antalyaspor’da Nasri krizi hala bitmedi.

Tedavisi için gittiği Amerika’da 26 Temmuz 2016’da iyileşmesi adına doping maddesi enjekte edilen Nasri’nin ceza alacağı kesinleşmişti. Eski yönetim de bu konuyu yakından takip etmiş ve sözleşmesine “Ceza alması halinde Antalyaspor’un hakları saklı kalır.” maddesi konmuştu.

Nasri de alacağı cezanın Şubat ayında açıklanacağını bildiğinden dolayı çeşitli bahaneler sürerek takımdan ayrılmak istedi. Takımdan ayrılmasına kolaylık sağlamaya ve aksi takdirde FIFA’ya başvuracağını söyleyen Nasri, sonunda 1 milyon euro sözleşme fesih bedeli ile takımdan gönderildi.

Kurulan yeni yönetim ise maddi imkansızlıklardan ötürü Fransız futbolcunun sözleşmesini feshetmekten başka çare bulamadı. Çünkü sadece 6 ay için bonuslarla birlikte Nasri’nin alacağı ücret 7 milyon euro gibi yüksek bir rakamı buluyordu.

Nasri’nin cezası da açıklandı. Akdeniz ekibinden 1 milyon euro fesih bedelini koparan futbolcu FIFA tarafından futboldan 1 yıl men edildi.

Yorumlar

  • (not be published)