Bahçeli’den Dışta Birlik Mesajı!

Posted on Mayıs 17, 2017, 12:00 am
5 mins

Bahçeli bugünkü grup toplantısında Türkiye’nin siyasi bazda da düşmana karşı birlik içinde olduğunun mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’ye olan ziyaretini isabetli bir karar olduğunu belirterek bu ziyarette Cumhurbaşkanının arkasında milletin desteğinin olduğunu dile getirdi.

MHP’nin ABD’ye karşı Cumhurbaşkanının terör örgütleri desteklememeleri gerektiği konusunda kanıtlarla gideceği ziyarette arkasında olduğunu da belirtti.

Bahçeli bir kez daha milletin ruhunu okuyarak devletini ABD’ye karşı güçlü kılmak adına inanılmaz bir örneklik gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşmanımız olan terör örgütlerine verilecek desteği engellemek için olan girişimi takdire şayandır.

Yalnız böyle bir girişimin güçlü bir etki yapması ise ülke içindeki birlik ve beraberlikte saklıdır.

Siyasi bazda tek yumruk olmak kararlılığımızı gösterdiği gibi gelecek tehlikelere karşı da zaafiyetimizin olmadığını anlatmaktadır.

Bahçeli işte tam da bu hususta kritik görev üstlenmiş ve Türkiye’den ABD’ye bu birlikteliğin sert yumruğunu indirmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanını dışarıdaki kan emicilere karşı yalnız bırakmamış ve devletine sahip çıkmıştır.

Bunu birtakım densizler Erdoğan’a yağcılık olarak nitelendirecektir. Lakin gördükleri kendi yalakalıklarının yansımasından başka bir şey değildir.

Bahçeli’nin böylesi sıkıntılı ve riskli bir dönemde kişisel çıkarlar peşine düşmektense ülkesini parçalamak isteyenlere karşı mücadele etmeyi tercih etmesinin neresi yalakalıktır!

Bahçeli’nin yıllardır muhalefet üzerinden oynanan ve ülkeyi karıştırmak için kurgulanan oyunlara gelmeyip karşı koymasının neresi yandaşlıktır!

Bahçeli’nin terör örgütlerine ve bölücü dış güçlere karşı milletin seçtiği Cumhurbaşkanı ile birlikte mücadele etmesinin neresi kötüdür!

Bu zihniyette olanlar yıllardır muhalefet üzerinden ülkemizin dizayn edilmesine alkış tutmuş olanlardır.

Bugün aynı durum zuhur etmemiş olmasının hayal kırıklığı ile çamur atma peşindedirler.

Ama ne fayda, attıkları çamur sadece kendilerini kirletmekte..

Yiğit olanlarda çamur barınmamakta..

Bahçeli de bugün yiğit bir siyasetçi olarak sahneye çıkmış ve ABD’nin terör sopasını kırıp atmıştır.

Sopanın nasıl kaldırılacağının mesajını vererek tüm dünya’ya da Türkiye’nin haklılığını duyurmak için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiş ve getirmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte müslüman kardeşliğinin ve vatanperveliğin gereğini yaparak elele vermiş terör oyununu bozmak için namlunun ucuna geçmiştir.

Başkanlık Sistemine geçiş ile birlikte nasıl bir istikrar ve güçlenme tablosunun olacağını da bugün açıkça işaretini vermiştir.

Milletin egemenliğini ve saltanatını hakim kılmak adına uğraştığını ve zerre kendi çıkarını düşünmeyerek milletin refahı için mücadele ettiğinin bir emsali olmuştur.

Bahçeli ve Erdoğan’ın bu mücadelesi diğer muhalefet partilerine örnektir.

Milletin adamı olmak öyle kolay değildir.

Devlet olarak güçlenmek ve kalkınmak öyle lafta olacak iş hiç değildir.

Görmek lazım görmek, biraz olsun misal almak lazım..

Almayanlar ise milletin nezdinde yok olup gideceklerdir.

Millet için meydana çıkıp bıçağın altına yatanların bu fedakarlığı millet nezdinde karşılıksız kalmayacaktır.

Başta Allah’ın lütfu ihsanıyla sonrada milletten yansımasıyla evvel allah milletin yiğitleri ve bu devlet hakettikleri yerlerde yeni hizmetler için hazır ve nazır olacaklardır.

Bundan gayrısı daima hizmet daima millet ve daima güçlenerek Hakk için yürümektir vesselam…

Yorumlar

  • (not be published)