Serdar Tuncer ile Şiirli Muhabbet

Tarih Ocak 11, 2018, 2:05 pm
2 mins

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi tarafından şair Serdar Tuncer ile ‘Şiirli Muhabbet’ programı düzenlendi. Programda Tuncer’in edebiyatla tasavvuf konularındaki sohbeti ve şiirleri büyük ilgi gördü.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, “Serdar Tuncer kişiliği, şahsiyeti, şiirleri ve hikayeleriyle gerçekten çok sevdiğimiz bir isim. Biz Karaköprü olarak kültüre ve sanata verdiğimiz önemi göstermiş olacağız. Bir ülkede sadece siyaset konuşuluyorsa o ülke gelişmemiş, geride kalmış bir ülkedir. Bir ülkede kültüre ve sanata da gerekli önemin verilmesi gerekir. Şanlıurfa evliyalar ve alimler şehri diyoruz. Madem bu memlekete bu kadar evliya ve alim gelmiş biz de duruşumuz, bilgi ve birikimimizle onlara layık insanlar olmaya çalışmalıyız. Bunu da kültür ve sanat ile gerçekleştirebiliriz. Biz de Karaköprü Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimizle önemli şahsiyetleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu programa katılıp salonu dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Gecede şair Serdar Tuncer edebiyat ve tasavvuf konularında sohbeti ve şiirleriyle seyircilerden büyük alkış alırken, programın sonunda Arif Nihat Asya’nın Dua adlı şiirini seyircilerle birlikte okudu.Programın sonunda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Serdar Tuncer’e plaket ve çiçek takdim ederken, protokol üyeleri de Serdar Tuncer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar

  • (not be published)