CHP’den FETÖ Raporu

Tarih Ocak 04, 2018, 7:52 am
5 mins

CHP oturmuş bir rapor hazırlamış. Raporun konusu da AK Parti FETÖ ile bağlantısını hala koparmadığını ispat etmek…

Konu ile içerik bambaşka!

İçinde Rasim Ozan Kütahyalı, Hüseyin Gülerce, Fehmi Koru, Süleyman Soylu, Berat Albayrak, Ali Erbaş’a kadar herkes var.

Bu kişilerin FETÖcü olduğu bir nevi iddia ediliyor. Gerekçe ise FETÖ ile mücadele başlamadan evvel her birinin FETÖ ile irtibata geçmiş olması ya da okullarında öğrenim görmeleri, bankasından kredi çekmeleri, olumlu yönde beyanatlarda bulunmaları…

FETÖ ile mücadeleye geçince bunlardan hesap sorulmadığı ileri sürülerek AK Parti FETÖ ile bağlantısını koparmadı deniyor.

Buna karşı da Ahmet Şık, Burak Akbay ve Sözcü’ye yapılan operasyonlar savunuluyor. Bu kişilerin darbe gecesi darbecilere yardım edecek haberler yapmaları, bu gazetenin Bugün gazetesiyle aynı 1. Sayfa  dizaynında çıkarılması, FETÖcülerle mücadele başladıktan sonra onları savunarak mağdur ilan etmeleri, şüpheli hesap hareketlerinin olması, yaptıkları haberlerle FETÖ’yü haklı çıkarma peşinde olmaları hiç FETÖ ile bağlantılı olduklarını ya da dolaylı bir ilişki içinde olduklarını göstermiyor çünkü..

Bir rapor hazırlıyorsanız raporun elle tutulur yanı olsun. Olur olmadık ithamlarla leke atacağınıza varsa bir deliliniz adam gibi belgelendirin.

Yukarıda FETÖ ile bağlantılı ilan edilen isimler FETÖ ile mücadeleden sonra saflarını açıkça belirtmişlerdir. Mücadeleye sonuna kadar katkıda bulunmuşlardır. FETÖ öncesi yaptıkları hatalar dile getirilebilir. Ancak bu hala daha FETÖ ile bağlantılı oldukları anlamına gelmez.

Varsa bir irtibatları ya da görüşmeleri çıkın belgesini sunun. Tutarsa diye asılsız ithamlarda bulunup bir de üstüne FETÖ ile bağlantılı olanları haklı çıkarmak CHP’nin FETÖ ile bağlantılı olduğunu gösterir.

Nitekim Kılıçdaroğlu’nun geçenlerde darbecileri koruyan açıklamaları olması ve buna dayanarak yüzsüz bir darbecinin 15 Temmuz’da kendisiyle mücadele edenlerden şikayetçi olacağını söylemesi onlara yol göstermek değil de nedir? Adamlar baya ellerinde silah milletin üstüne ateş ettiler, emir almışlar yapacaklar tabi deniyor! Peki ya kanunsuz emir, insanın yaşama hakkı nerede kaldı?

Biraz daha Kılıçdaroğlu’nun FETÖ’ye sempatisinin hatırlatalım. Hatırlayın FETÖ ile bağlantılı olan gazetecileri açık açık kürsüden nasıl alkışlatmıştı! Ayrıca darbe gecesi havaalanından darbecilerle konuşan korumaları onun elini kolunu sallayarak eve gidip çay içmesine izin almıştı. Ne pazarlığı yapıldı o gece Kılıçdaroğlu?

Peki ya şehit ve gazi ailelerinin darbecilere yönelik tek tip kıyafet taleplerini görmezden gelerek onlarında bir hakkı var, bir onuru var ne demek ola!

CHP otursun AK Parti’den önce başta kendini temizlesin. FETÖ sempatizanlığı yapmayı bıraksın. Ondan sonra Ak Partinin FETÖ ile mücadelede zafiyet gösteriyorsa da çıksın açıkça kanıtlasın, üstüne gitsin. Bak o zaman millet nasıl yanında duruyor. Sen FETÖ’yü savunacaksın sonra da çamur atmaya kalkacaksın olmaz efendim olmaz. Yemezler!

Bak bir Bahçeli’ye önce partisini temizledi, sonra da FETÖ ile mücadelenin üstüne eğildi. Yeri geldi hükümeti eleştirdi, mücadeledeki zaafları belirtti ve belirtmeye devam ediyor. Peki sen napıyorsun Kılıçdaroğlu, FETÖ ile bağlantısı olan Akşener’le el sıkışıp ittifak ilan ediyorsun.

Şimdi ne kadar CHP’nin bu raporu meşru olabilir ki! Dostlar alışverişte görsün misali CHP’yi de seçmen çalışagörsün… İşiniz gücünüz show olmuş! Böyle bir ana muhalefetle ne yapacak Türkiye, nereye kadar gidecek muamma doğrusu!

Yorumlar

  • (not be published)