CHP’li Ömer Süha Aldan’a “İt” Soruşturması

Tarih Aralık 27, 2017, 5:49 pm
52 secs

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında, bir radyo programındaki sözleri nedeniyle soruşturma başlatıldı. Aldan’a Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal tepki gösterdi.

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında, bir radyo programındaki sözleri nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, soruşturma başlatıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın konuya ilişkin açıklamasında, Aldan’ın dün katıldığı bir radyo programında sarf ettiği sözler nedeniyle soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Aldan, konuk olduğu bir radyo programında, hafta sonu yayımlanan 696 sayılı KHK’nin 121. maddesiyle ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÜNAL DA TEPKİ GÖSTERDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan’ın 696 sayılı KHK’nin 121. maddesi ile ilgili açıklamasına yer vererek, şunları kaydetti:

“15 Temmuz’un ruhuna ve kutsiyetine yaptıkları saldırılar yetmedi, şimdi de o gecenin kahramanlarına en ağır şekilde hakaret ediyorlar. Bu üslup, bu söylem alçakça. Bu millet sizi affetmeyecek. Kininizde, nefretinizde boğulun.”

Yorumlar

  • (not be published)