Terör Örgütleriyle Kurşun Kardeşliği!

Tarih Aralık 26, 2017, 12:37 am
5 mins

15 Temmuz sonrası terörle mücadele için OHAL ilan edildi.
OHAL kapsamında hızlı kararlar alabilmek adına KHK’lar çıkarılmakta. Çıkarılan KHK’ların mahiyeti tartışılır elbette ancak bazı maddeleri vardır ki eğer onları tartışmaya açarsanız terör örgütlerine yataklık etmekten başka bir şey yapmamış olursunuz.
15 Temmuz’da yüzlerce şehit, binlerce yaralı vatandaşımız vardı. Her birinin geride bıraktığı evlatları, eşleri, anaları, kardeşleri var. Her birinin yüreği kan ağlıyor. Bunu anlayabilmek yaşamayan için çok zor.
O şehitlerimiz ve gazilerimiz gözünü kırpmadan karşılık beklemeden sadece vatanı için canını attı kurşunların önüne… Haliyle onların bu kahramanlıklarının vebali üzerimizedir.
Şimdi o yiğitleri kurşuna dizen gafillerin, hainlerin tek tip kıyafet giymesini içeren KHK’yı eleştirmek terör örgütleriyle kurşun kardeşliği değil de nedir?
CHP-HDP-İP vermişler el ele, Guatemala’daki uygulama buraya uygulanamazmış!
O elbiseleri bir gün kimin giyeceği belli olmazmış!
Şimdi bu ne demek?
Alçakları, vatan hainlerini korumak değil de nedir bu?
Teröristlerin göğsünü gere gere fiyakalı bir şekilde şehit ailelerinin önünden geçmesi o ailelerin yüreğine koymuyor mu? Sen kimin temsilcisisin ey CHP?
HDP’yi sormuyoruz zaten de hani yeni yükselen yıldız olarak tanıttıkları var ya Akşener, sen kimsin ki böyle bir uygulamanın iç savaşa sebep olacağını söylersin?
Sen kimin temsilcisisin ey Akşener!
CHP’nin parti sözcüsü demokrasiden, özgürlükten bahsediyor ya ne demek bir gün o elbiseleri kimin giyeceği belli olmaz demek?
Bu darbe iması değil de nedir?
Haddinizi bilin haddinizi! Burada kimsenin savunuculuğunu yaptığımız yok, tek savunduğumuz milletin iradesidir, özgürlüğüdür!
Sen resmen milletin hakimiyetini hedef alıyorsun, ülkemizi bölmek isteyenleri koruyorsun, sonra da çıkıp haktan hukuktan bahsediyorsun! Bir de üstüne iç savaş diyorsun!
İç savaş çığırtkanlığı yapan kimdi iyi hatırlayalım, HDP ile İP’nin aynı ağzı paylaşıyor olmaları bir tesadüf olmasa gerek!
Bahçeli çok güzel bir açıklama yapmıştır bu kendini bilmez açıklamalara!
Terör örgütleriyle kurşun kardeşliği!
Bahçeli’nin tepkisi tarihe yazılacak bir tepkidir. Bahçeli’nin açıklaması FETÖ ve PKK gibi terör örgütleriyle etkin mücadele ediliyor diye kuyruğu sıkışmışçasına etrafa saldıran ve ağız dolusu tehditler savuran kendini bilmez terör sempatizanlarına dik bir duruş, ağır bir tokattır.
KHK’nın terörle etkin mücadelede arttırıcı bir etkisi, teröristlere hak ettiğini veren maddeleri üzerinden ortalığı galeyana vermek safını milletin karşısında belirlemektir.
Bir de daha önce 8 defa red alınmasına rağmen hala daha anayasa mahkemesine götürmek de neyin nesidir? Yargıyı oyalamaktan başka nedir ki bu? Anayasa mahkemesi anayasa hükümlerine dayanarak OHAL içinde çıkarılan KHK’ların reddi konusunda kararını daha önce gerekçeli ve dayanaklı açıklamıştır. Bu durumu vicdansızlık, hükümet destekçiliği olarak lanse etmek hukuk bilmezlik ve yargı tanımazlıktır.
CHP boşa kulaç atmaktan bir an evvel vazgeçmelidir! Terörist yandaşlarıyla aynı safa geçmeyi bırakmalıdır. Gittikçe bataklığa saplanmaktadır.
İP’nin de böylelikle hangi amaca hizmet ettiği anlaşılmaktadır. İç savaş çıkarma peşinde ülkede kan akıtma peşinde olanların mecliste yeri olmayacaktır.
Milletimiz bunu çok iyi görmektedir. Terör örgütleriyle kurşun kardeşliği yapanlara en kısa zamanda haddini bildirecektir.

Yorumlar

  • (not be published)