“Zamanı Geldiğinde Herkes Görecektir, Bizzat Şahit Olacaktır.”

Tarih Aralık 05, 2017, 12:15 pm
56 secs

MHP lideri Devlet Bahçeli, grup toplantısında yaptığı açıklamalarda iktidarla ilgili MHP’ye yönelik mesnetsiz dedikodulara cevap verdi.

“Türkiye’de iktidar malum ve ortadadır. Muhalefet de bellidir. Siyasi sınırı ve sorumluluk alanı sandıkta çizilmiştir. Son günlerde garip ve tahrik edici iddia sürekli servis edilmektedir. Partimizle ilgili kurcalama yapan, dedikodu üreten çevreler yalanlarına yalan katarak ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır. Neymiş; ‘MHP ne derse o yapılmaktaymış, MHP iktidara yön veriyormuş.’ Aslı yok yaylasında binbeşyüz koyundan bahsetmek boş hayaldir. Adalet ve Kalkınma Partisinin bir kısım milletvekilleri ve yöneticisi kaygılanması ve korkuya kapılmasın, onun bunun tedbirlerine aldanmasınlar.”

“MHP Yerini Yurdunu Bilir”

“Türkiye Cumhuriyetini yöneten Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar Kurulu ve onların mesai arkadaşlarıdır. MHP muhalefet görevini milli hedeflerimize destek vermek için yerine getirmektedir. Hükümete desteğimiz terörle mücadele, köşeye sıkıştırılmaması içindir. Hükümete desteğimiz dış politikada elinin zayıf olmaması içindir, küresel ve bölgesel ablukaya karşı milli ruhu sağlam duruş sergileyerek köşeye sıkışmasını engellemek içindir. “MHP, yerini yurdunu bilir. Zamanı geldiğinde şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını herkes görecektir ve bizzat şahit olacaktır.”

Yorumlar

  • (not be published)